печінка куряча рецепти

куряча рецепти печінка.

Куряча печінка – рецепти з фото. Як смачно приготувати курячу печінку. Куряча печінка-один з найбільш універсальних видів субпродуктів. Вона шалено корисна і смачна. Але, мабуть, найприємніше те, що на її приготування йдуть лічені хвилини. Користь і калорійність курячої печінки. Варто відзначити, що гурмани всього світу відносять курячу печінку до розряду делікатесних продуктів, а страви з неї можна зустріти в меню наймодніших ресторанів. У той же час фахівці в області харчування радять регулярно їсти курячу печінку, щоб наситити організм корисними речовинами і навіть оздоровити його. Але чим же так корисна куряча печінка? Відповідь на це питання криється в її секретному складі, який включає найбільш важливі вітаміни і мікроелементи. У курячої печінки дуже багато вітаміну В, який підвищує імунітет і сприяє нормальному кровообігу.

З цієї причини продукт показаний маленьким дітям, вагітним жінкам і ослабленим людям.

Стандартна порція курячої печінки задовольняє добову потребу організму в залізі, магнії і фосфорі. Ті, хто регулярно їдять страви з курячої печінки, не знають проблем з шкірою, нігтями і волоссям. Адже в ній багато вітаміну. Разом з субпродуктом в організм надходить цінний селен і йод. Ці елементи забезпечують стабільну роботу щитовидної залози. У печінці курки так само багато вітаміну С, про чарівні властивості якого знають навіть діти. Крім того в 100 г курячих печінок міститься близько 140 ккал. Єдиний недолік цього дієтичного субпродукту – підвищений вміст холестерину. Але і це не проблема, якщо їсти страви з нього не частіше 1-2 разів на тиждень. Що ж можна приготувати з курячої печінки? Її смажать і тушкують зі сметаною, готують з цибулею, морквою та іншими овочами. Мало того печінку можна запекти в духовці або насмажити котлет і оладиков на радість всій родині. Про різних варіантах приготування і розкажуть докладні рецепти. Куряча печінка — дуже смачна куряча печінка: рецепт. Готувати курячу печінку дуже просто. Але щоб субпродукт став ще ніжніше і смачніше, обов’язково потрібно знати кілька секретів. Саме про них і розповість рецепт з відео інструкцією. 500 г курячої печінки; 1 велика головка цибулі; 2/3 ст. (20%) вершків; 1 ст. л. без гірки борошна; для смаження суворо вершкове масло; сіль, спеції для курки, перець. Курячі печінки переберіть, вирізати прожилки. Помийте у воді і складіть в миску. Залийте невеликою кількістю холодного молока, щоб ледь покрило, і залиште для вимочування на пару годин. Це прибере з субпродукту можливу гіркоту і зробить його структуру ще ніжніше. Після вимочування перекладіть печінка в друшляк, ще раз промийте під струменем холодної води і дайте стекти зайвої рідини. Цибулю наріжте досить великими півкільцями. Розтопіть на сковороді вершкове масло і обсмажте їх до легкої золотинки. Викладіть до цибулі підсохлу печінку, накрийте кришкою і тримайте на середньому вогні хвилини три. Зніміть кришку і смажте печінку до рум’яного кольору, але не пересмажуючи (приблизно 3-5 хвилин). У практично готову печінку залийте вершки. Борошно розведіть холодним молоком. Як тільки вершки закиплять, влийте отриману суміш тоненькою цівкою, не припиняючи помішування. Тепер посоліть і приправте за смаком. Дайте вершків ще раз закипіти і знімайте з вогню. Куряча печінка в мультиварці — покроковий рецепт з фото. Якщо печінку трохи довше перетримати на сковороді, вона стане жорсткою і несмачною. Але в мультиварці субпродукт завжди виходить ніжним і м’якеньким. 500 г печінки; 3 ст. сметани; по 1 морквині і цибулині; сіль, перець; 2 ст. рослинної олії. Печінка обполосніть холодною водою, при необхідності вирізати прожилки. Надмірно великі шматочки розріжте навпіМоркву натріть на тертці. Цибулину нарубайте невеликими кубиками. Відразу ж встановіть техніку в режим «гасіння» на одну годину.

У мультиварочную чашу вилийте рослинне масло і завантажте порізані овочі. Обсмажте їх протягом 10 хвилин при закритій кришці. Далі викладіть печінку і додайте сметану. Перемішайте, на око посоліть і поперчіть. Закрийте кришку і продовжуйте готувати до звукового сигналу. За період, що залишився часу не забудьте перешкодити блюдо приблизно пару раз, а в кінці при необхідності досолити. Куряча печінка в духовці. Якщо в розпорядженні є пара годин вільного часу і куряча печінка, то можна приготувати царський блюдо, яке не соромно подати навіть на званій вечері. 500 г курячої печінки; 500 р ріпчастої цибулі; 500 г моркви; ½ Ст. сирої манної крупи; ½ Склянки молока або кефіру; трохи майонезу; сіль, перець. Печінка перекрутіть на м’ясорубці з дрібною решіткою. Додайте молоко, манку, сіль і перець. Перемішайте і приберіть суміш в холодильник приблизно на годину.

Натріть моркву на тертці, цибулю наріжте півкільцями.

Обсмажте овочі до рум’яності на рослинному маслі. Повністю остудіть. Форму змастіть маслом, присипте панірувальними сухарями або сирої манкою. Викладіть рівним шаром половину смажених овочів, зверху вилийте половину печінкової маси, потім знову овочі і печінка. Поверхня змастіть майонезом і запечіть страву протягом години в прогрітій до 180°С духовій печі. Смажена куряча печінка. Курячу печінку сполосніть в холодній воді і наріжте на менші шматочки. У борошно додайте сіль і перець, перемішайте. Розжаримо на сковороді олію. Кожен шматочок печінки обваляйте в борошні й обсмажте до золотистого відтінку (2-3 хвилини) спочатку з одного боку, а потім ще пару хвилин з іншого. Все, страва готова! Куряча печінка в сметані. Вважається, що краще всього з печінкою поєднується саме сметана. Тим більше що під час готування практично сам собою утворюється смачний сметанний соус. 300 г курячих печінок; 1 цибулина; 1 ст. борошна; 3-4 ст. сметани; 30-50 г вершкового масла; ½ Ст. води; сіль і перець.

Нарізати довільно цибулю і обсмажте її строго на вершковому маслі. Додайте курячі печінки, попередньо вимиті і нарізані на невеликі шматочки. Як тільки печінку і цибулю трохи підрум’яняться, присипте їх борошном і швидко перемішайте, щоб вона рівномірно розподілилася. Тепер додайте теплу воду, сіль і перець. Добре перемішайте і розбийте всі грудочки. Протушкувати близько 5 хвилин.

Тепер додайте сметану, а як тільки соус закипить, вимкніть вогонь. Куряча печінка з цибулею.

Цю страву можна готувати різними способами.

Цибулю можна смажити до печінки, після неї або взагалі окремо.

Все залежить від особистих смаків і побажань. Особливу пікантність готовому страві додає болгарський перець. Печінку помийте, підсушіть і розріжте навпіл, але не мельчите. У цьому рецепті цибулю виступає в ролі незвичайного гарніру, а тому він повинен бути порізаний акуратно і красиво. Очищені цибулини розріжте навпіл, потім кожну половинку розрізати на рівні смужки вздовж. У болгарській перчины видаліть серцевиною і наріжте м’якоть невеликими кубиками. Розжаримо приблизно 1-2 ст. рослинного масла на сковороді. Викладіть спочатку цибулю, а як тільки він стане м’яким і трохи зарум’яниться, солодкий перець. Підсмажте все разом протягом 2-3 хвилин і перекладіть овочевий гарнір на тарілку. Долийте в сковороду ще 1-2 ложки олії і при безперервному помішуванні швиденько обсмажте шматочки печінки. Як тільки печінки «схопляться» і зарум’яняться, посоліть і поперчіть. Смажте ще 5-6 хвилин. Готовність печінки визначається легко. На зрізі продукт стає світлим і виділяє суворо безбарвний сік. Красиво розкладіть готову печінку на овочевій подушці і подавайте. Куряча печінка з морквою. З морквиною курячі печінки виходять вдвічі корисніше. А густий сметанний соус в поєднанні з будь-яким гарніром робить страву ідеальним. 400 г печінки; 2 середні морквини; 2 невеликі цибулини; 150 р сметани; стільки ж води; олія для смаження; по дрібці солі і перцю. Цибулю і моркву наріжте тоненькою соломкою. Обсмажте на середньому вогні в порції масла, поки овочі не придбають золотистий колір. Курячу печінку помийте, кожну розрізати на 2-3 частини. Викладіть в сковороду до овочів. Швидко обсмажте, додайте сіль, перець і сметану. Додайте гарячу воду і перемішайте. Тушкуйте на малому вогні під кришкою приблизно 20 хвилин. Куряча печінка по домашньому.

В домашніх умовах можна експериментувати з класичними блюдами в своє задоволення. Наприклад, наступний рецепт пропонує варіацію на тему смаженої курячої печінки. 800 г курячих печінок; 400 г курячих сердечок; 2 головки цибулі; 200 г среднежирной сметани; 2 ст.

борошна; сіль, лавровий лист, чорний перець. Нарубаєте очищені цибулини чверть кільцями. Обсмажте до рум’яності в рослинному маслі. Додайте промиті і підсушені печінки і сердечка. Готуйте при помішуванні 10 хвилин, щоб субпродукти також злегка підсмажилися. Посипте інгредієнти борошном, швидко перемішайте. Потім за смаком посоліть і поперчіть, киньте пару лаврових листочків. Залийте сметаною, за бажанням додайте трохи води. Перемішайте і тушкуйте на малому вогні близько 15 хвилин. Котлети з курячої печінки. Оригінальні котлети з курячої печінки неодмінно стануть самим незвичайним блюдом на столі. Котлетки дуже смачні і готуються дуже просто. Печінку злегка обмийте водою, підсушіть. Цибулини очистити від лушпиння і розріжте на четвертинки. Обидва компоненти подрібніть на м’ясорубці або в блендері. Вбийте в цибульно–печінкову масу яйця, додайте сіль, перець і інші приправи за бажанням. Якщо фарш з курячої печінки вийшов дуже рідким, вмішайте в нього трохи борошна, панірувальних сухарів або сирої манки.

Ретельно перемішайте, дайте відпочити 5-10 хвилин. Розігрійте олію на сковороді.

Викладіть по одній столовій ложці тесту на відстані один від одного. Через пару хвилин (як тільки нижня сторона підрум’яниться), акуратно переверніть і смажте ще кілька хвилин. Подавайте печінкові котлетки з будь-яким гарніром і обов’язково з соусом із сметани. Оладки з курячою печінкою. Фахівці рекомендують регулярно годувати діточок печінкою. Але хіба можна умовити шибеників проковтнути хоч один корисний шматочок? А ось печінкові оладки з овочами неодмінно стануть улюбленим дитячим стравою. 1 кг курячої печінки; 2 середні картоплини; 1 велика морквина; 2 середні цибулини; 3-4 великих яйця; 1 ст. кефіру; 100 г сирої манки; 100-150 г білого борошна; сіль, перець.

Очистіть картоплю, моркву та цибулю.

Наріжте приблизно однаковими шматочками. Ці інгредієнти зроблять оладики більш соковитими і кілька притлумлять специфічний смак печінки. Вимиту і трохи підсушений печінка подрібніть в блендері або на м’ясорубці. Так само поступите і з овочами. Відцідіть з’явився сік. Змішайте обидві суміші, вбийте яйця, додайте кефір. Посоліть і поперчіть за смаком. Гарненько перемішайте. По одній ложці введіть манку, а потім і борошно. Замісіть рідкувате тісто. Залиште на 30-40 хвилин, щоб манка добре розбухла. Смажте печінкові оладики так само як і звичайні, в добре розігрітій олії. Щоб видалити надлишки жиру, складайте готові вироби на паперову серветку. Паштет з курячої печінки в домашніх умовах. Домашній паштет з курячої печінки з’їдається дуже швидко. У будь-якому випадку зберігати в холодильнику його можна не більше 3–х днів, а ось в морозильній камері він збережеться протягом пари місяців. 1 кг курячої печінки; 0.5 мл среднежирного молока; 400 мл (20%) вершків; 3 цибулини; 3 ст. рослинної олії; 100 г вершкового; на смак сіль, перець, інші спеції.

Злегка промийте печінки під краном, при необхідності видалити жилки. Злейте субпродукт молоком і вимочуйте близько однієї години. Гарненько розжарте на сковороді рослинне масло, киньте невеликий шматочок (30 г) вершкового масла. Обсмажте до прозорості цибулю, нарізану великими полуколечками. Печінка дістаньте з молока, трохи підсушіть і відправте на сковороду до цибулі.

При постійному помішуванні смажте всі разом приблизно 20 хвилин. Зменшіть газ до мінімального, налийте на сковороду до печінки вершки і тушкуйте ще 15-20 хвилин, щоб рідина випарувалася наполовину. Зніміть сковороду з плити, дайте її вмісту повністю охолонути. Перекладіть холодну печінкову масу в блендер, киньте туди вершкове масло і ретельно подрібніть. Готовий паштет викладіть в пакет або форму і витримайте в холодильнику щонайменше 8-10 годин. Торт з курячої печінки. Цей несолодкий торт можна готувати з будь-якого виду печінки. Але куряча забезпечить коржам особливу ніжність, до того ж готується такий тортик набагато швидше. 500 г печінки; ½ Ст. сирого молока; 3 яйця; 6 ст. борошна; 1 цибулина; на смак перець і сіль. 2 великі морквини; 1 цибулина; 200 г твердого сиру; сметана або майонез; часник, зелень за бажанням. Курячу печінку помийте і разом з цибулиною подрібніть (на м’ясорубці або в блендері). Додайте яйця і молоко, ретельно перемішайте. По одній ложці введіть борошно, щоб вийшла консистенція тесту для оладок. Посоліть і поперчіть трохи, залиште на 15-20 хвилин для настоювання.

Поки натріть крупно моркву і наріжте полуколечками цибулю. Обсмажте до м’якості на олії. Перекладіть смажені овочі на тарілку. Натріть знову таки на крупній тертці сир. Змішайте його зі сметаною або майонезом. За бажанням додайте пропущений через часникодавку часник і подрібнену зелень. З печінкового тесту спечіть коржі. Для чого на сковороду налийте трохи олії, а коли воно розігріється, викладіть в центр декілька столових ложок тесту і розподіліть, обертаючи сковороду. Через 2-3 хвилини обережно переверніть млинець на іншу сторону і готуйте ще стільки ж. Після того як всі коржі готові, переходите до складання тортика. На нижній млинець викладіть рівним шаром трохи овочевої начинки, накрийте наступним, потім шар сирної начинки і т Верх і боки змастіть сметаною (майонезом), притрусіть зеленню і дайте просочитися пару годин. Смачні страви з курячої печінки. Серед всіляких субпродуктів куряча печінка займає одне з найвищих місць — страви з неї виходять смачними, ніжними і живильними, через що саме цьому виду печінки найчастіше віддають перевагу господині. Отже, що ж можна приготувати з курячої печінки? Давайте подивимося. Печінка курки має цілий список достоїнств. У ній містяться вітаміни А, С і групи В, легко засвоюваний білок, залізо, фолієва кислота, селен — тобто вона дуже і дуже корисна.

Крім того, приготування курячої печінки — процес простіший, ніж якщо ви маєте справу з іншим видом печінки. Курячу печінку не обов’язково вимочувати як яловичу або свинячу, вона ніколи не виходить гіркою. Як би ви її ні приготували, вона обов’язково обрадує приємним смаком, а завдяки тому, що вона чудово поєднується з масою продуктів з нею можна приготувати дуже багато страв. Курячу печінку можна гасити, запікати, смажити, варити, з неї можна зробити спекотне, дуже смачний домашній паштет, бефстроганов, різні салатики, згасити її в вершках або сметані, використовувати в якості начинки для пирогів і пиріжків і т.д. Однак щоб всі ці блюда добре виходили, потрібно, в першу чергу, правильно вибрати і підготувати основний інгредієнт. Куряча печінка високої якості має мінімум жирових вкраплень, а її поверхня гладенька. Жовтуватий або світлий відтінок говорить про те, що її переморозіть. Якщо ви купуєте заморожену печінку, дивіться щоб льоду було мінімум, не повинно бути зелених плям — це говорить про те, що при обробленні пошкодили жовчний міхур, а через жовчі печінка буде сильно гірчити. Підготовка курячої печінки до приготування — процес нехитрий. Свіжу потрібно просто промити прохолодною водою і розрізати на шматочки бажаної величини, видаливши сполучну тканину, якщо вона є. Заморожену потрібно розморозити в холодильнику або при кімнатній температурі, а потім виконати все те ж, що зі свіжою. Правила в приготуванні курячої печінки всього два: перше — час її теплової обробки не повинно перевищувати 15 хвилин, друге — не забувати про перший правилі. Варити її слід 10-15 хвилин, а при смаженні вона доходить до готовності ще швидше. Якщо перестаратися з часом готування, печінка може вийти сухуватої і не такою ніжною, як при правильному приготуванні. Простота і швидкість готування — це ще два гідності курячої печінки.

Як вже було сказано вище, з цим продуктом можна приготувати безліч страв — перше, друге, салатів і закусок, і навіть пироги й пиріжки. Ніжна і ароматна куряча печінка прекрасно проявляє себе в супах. Знадобиться: 700 г курячої печінки, 2-3 бульби картоплі, 2 моркви, 1 цибулина, 1 банка квасолі червоної консервованої, зелень, часник, спеції за смаком, сіль. Як приготувати суп з курячою печінкою. Печінку промити, викласти в каструлю з киплячою підсоленою водою, відварити до готовності, знімаючи піну, відкинути на друшляк, обсушити і дрібно нарізати. Приготувати овочеву зажарку з лука, моркви і зелені, додавши до неї при бажанні томат-пасту. У бульйон, що залишився від печінки, покласти нарізану некрупно картопля, відварити до напівготовності, покласти овочеву зажарку і печінку. Квасоля додається в суп, коли картопля майже готовий, за пару хвилин до готовності супу. Подавати суп з курячою печінкою зі сметаною. Такі супи з печінкою можна готувати і з іншими інгредієнтами, наприклад, можна замінити квасоля на перлову крупу або макарони, додати селеру, цибулю-порей, вершки і т.д. У будь-якому випадку супчики з курячою печінкою завжди виходять дуже ароматними і наваристими, спробуйте і переконайтеся! З других блюд з курячою печінкою можна виділити спекотне. Приготувати його можна з улюбленими овочами за смаком, просто на сковороді або горщиках. Однак все-таки найпопулярнішим другою стравою з печінкою курки є, безперечно, тушкована в сметані печінка. Як приготувати курячу печінку зі сметаною. Готування цього блюда займе від сили 15 хвилин. Дрібно наріжте цибулю, обсмажити його на маслі до легкого зарум’янювання, покласти промиту печінку, періодично помішуючи, обсмажити до готовності. Сметана додається за 2-3 хвилини до готовності печінки разом з цукром, сіллю і перцем. Перед подачею посипати тушковану в сметані печінка зеленню. Якщо додати солодкий перець і замінити сметану вершками, то можна приготувати дуже ніжне і смачне блюдо за тим же принципом. Лук при цьому смажиться з перцем, далі також додається печінку, все до готовності смажиться при постійному помішуванні, потім вливаються вершки, все перчить і солиться. Не менш смачно буде, якщо замість перцю взяти печериці або інші гриби і посмажити курячу печінку з грибами в сметані або вершках. Існує маса рецептів салатів з курячою печінкою, як повсякденних, так і святкових. Найчастіше в таких салатиків печінку поєднують з фруктами — виноградом, манго, персиками, авокадо, і листям салату або шпинатом, додають різні горішки, а заправляють такі салатики приправою з оливкового масла, перемішаного зі спеціями і часником або медом. Якщо салат з курячої печінки роблять з овочами — цибулею, морквою, кабачками, буряком і т.д., то для заправки використовують майонез. Овочі зазвичай для таких салатиків натирають на тертці або дрібно нарізають і млоять до м’якості. Знадобиться: по 300 г червоного крупного винограду і курячої печінки, 2 зубчики часнику, 1 пучок салату «Айсберг», 6 ст.оливкової олії першого холодного віджиму, перець мелений чорний, сіль. Як приготувати салат з курячою печінкою. Перемішати масло з пропущеним через прес часником і дати настоятися. Печінка обсмажити з двох сторін на середньому вогні близько 5-7 хв, наприкінці накривши кришкою на 1-2 хвилини, підсолити і поперчити. Нарвати салат і викласти його в салатник, виноградини розрізати навпіл, видалити кісточки, викласти половинки на листя салату, потім укласти між ними печінку. Полити салат часниковим маслом. З курячої печінки виходять смачні і корисні повсякденні страви, наприклад, якщо подрібнити 0,5кг печінки і перемішати її з рубаною цибулиною, 2 яйцями і? склянки молока, приправити масу перцем і сіллю, додати борошно до консистенції не дуже густого тесту, то можна приготувати дуже смачні печінкові оладки. Однак і для святкового столу вона послужить хорошу службу.

Однією з найефектніших закусок є печінковий торт з курячою печінкою. Знадобиться: 500 г курячої печінки, 150 г нежирного майонезу, 4 яйця, 1 зубчик часнику, 1 цибулина,? склянки борошна,? ч.соди, рослинна олія, перець, сіль. Як приготувати печінковий торт з курячої печінки. Приготування цієї страви займе набагато менше часу, ніж якщо готувати його з яловичої або свинячої печінки, при цьому воно вийде в рази ніжніше і повітряні. Сиру печінку пропустити через м’ясорубку разом з цибулею, вбити 2 яйця, поперчити, посолити, всипати муку і соду. Тісто має вийти не дуже густим, якщо необхідно — розбавте його водою. Додати в тісто трохи олії — тоді коржі НЕ будуть прилипати до сковороди. На зразок млинців приготувати печінкові коржі. Готові коржі в теплому вигляді укладати один на одного, промащуючи майонезом, перемішаним з пропущеним через прес часником. Пере подачею оформити торт з курячої печінки тертими жовтками і білками двох решти яєць (їх потрібно відварити), дати йому настоятися. Готуючи різноманітні страви з курячої печінки можна прийти до зовсім логічного висновку — це справжня знахідка для господинь. Коштує вона недорого, готується швидко, а страви з курячою печінкою завжди виходять просто дивовижними! Страви з курячої печінки: прості рецепти з фото. Продукт повинен мати коричневий колір. У неї повинна бути гладка поверхня з характерним блиском. Відсутні судини і різні згустки. Консистенція не повинна бути пухкої. Запах свіжої печінки злегка солодкуватий. До її достоїнств відноситься ще і швидкість приготування (час варіння не більше 15 хвилин, смаження — 10) і відсутність попередньої підготовки (вимочування). Куряча печінка, запечена в мішечку. Перевага страв, приготованих з використанням спеціальних мішечків, полягає в тому, що вони не втрачають вологу, це дуже важливо саме для курячої печінки. печінка куряча — 500 грам; цибуля — 1 штука; панірувальні сухарі — 0,5 склянки; часник — 2 зубчики; зелень — 1 пучок; масло рослинне — 2 столові ложки; сіль і спеції за смаком. Наріжте цибулю дрібними кубиками, порубати зелень і часник. Змішайте їх з сухарями, сіллю і спеціями. Печінка добре вимийте і дайте обсохнути.

Додайте її до отриманої суміші, збризніть все олією. Помістіть всі в мішечок і рівномірно розподіліть. Розігрійте духовку (200 градусів) і запікайте близько десяти хвилин. Рецепти салатів з печінкою курки.

рецепт 1. печінку курки — 300 грам; цибуля червоний — одна штука; яйця — 3 штуки; свіжий огірок — одна штука; масло для смаження; оцет 9% — 5 столових ложок; майонез — 3 столові ложки; соєвий соус — 1 чайна ложка; часник — 1 зубець; сіль і перець за бажанням. Промиту печінку, очистити, нарізати смужками 0,5 сантиметра і обсмажити на маслі. Нарізані півкільця цибулі замаринувати в оцті. Зі збитих яєць спекти млинці. Нарізати млинчики тонкими смужками. Огірок порізати кубиками. Часник натерти на дрібній тертці. Печінка, млинці, цибулю і огірки викласти в салатницю. Додати майонез, соєвий соус, часник, сіль. рецепт 2. печінка куряча — 400 грам; свіжі шампіньйони — 300 грам; свіжий помідор — дві штуки; цибуля червоний — одна штука; салат листовий — один пучок; майонез — 3 столові ложки; гірчиця — 1 столова ложка; масло рослинне — 3 столові ложки; спеції, сіль. Вимити і обсмажити на маслі цілу печінку, викласти в салатну миску. Печериці і цибулину порізати і теж обсмажити.

Помідори нарізати невеликими шматочками. У майонез додати гірчицю. Печінка, печериці з цибулею і помідори змішати. Посолити, поперчити, полити майонезом з гірчицею. Рецепти шашличків з печінки курки. печінка куряча — 500 грам; цибуля — одна штука; сік одного лимона; часник — один зубець; масло рослинне — 1 столова ложка; цукор — 0,5 чайної ложки; спеції, сіль за смаком. Цибулю порізати кільцями. Часник пропустити через прес. З лимона вичавити сік. З`єднати їх з іншими складовими. Підготовлену печінку залити отриманим маринадом.

Залишити маринуватися на кілька годин. Нанизати на шампури, чергуючи її з цибулею і обсмажити на вогні або в духовці. печінка куряча — 500 грам; свіжі шампіньйони — 500 грам; смужки бекону; вершкове масло — 70 грам; сіль, перець за смаком.

Вимиту печінку обсушити (можна використовувати паперові рушники), посолити і поперчити. Обернути шматочками бекону. Цілі печериці підсмажити на розігрітій олії, посолити, поперчити. На дерев`яні шампури по черзі надіти печінку і печериці та обсмажити на сковороді. рецепт 3. печінка куряча — 500 грам; цибуля ріпчаста — одна штука; один болгарський перець; майонез — 4 столові ложки; гірчиця — одна чайна ложка; часник, спеції, сіль за смаком. Очищені цибулину і перець крупно нарізати. Печінка помити і обсушити. Подрібнити часник. Змішати цибулю, перець майонез, гірчицю, спеції і сіль. Покласти в отриману суміш печінку, помістити під вантаж на дві години. Нанизати печінку, цибулю і перець на шампури, обсмажити на вугіллі.

рецепт 4. печінка куряча — 500 грам; цибуля ріпчаста — одна штука; сало свиняче — 300 грам; спеції, сіль за смаком. Печінка вимити, осушити. Посипати спеціями, сіллю і перцем і залишити на півгодини. Лук розрізати на чотири частини, сало невеликими шматочками. Нанизати упереміш печінку, цибулю і сало. Розподілити шампури в формі і запікати в духовці. Паштет з курячої печінки. куряча печінка — 400 грам; вершкове масло — 100 грам; один стакан молока; коньяк — 50 мілілітрів; часник — один зубчик; спеції, сіль за смаком. Печінка замочити в молоці на дві години. Цибулю нарізати дрібними кубиками. У розтопленому маслі пасерувати цибулю, додавши до нього рубаний зубчик часнику. Печінка з`єднати з цибулею, коньяком, спеціями, сіллю і загасити близько десяти хвилин. Остудити, помістити в блендер і приготувати фарш. Додати вершкового масла і перемішати. Готуємо смачний суп. печінка куряча — 400 грам; картопля — 200 грам; рис — 100 грам; морква — одна штука; цибуля ріпчаста — одна штука; вода — 2,5 літра; спеції, сіль. Рис відварити до напівготовності. Картопля, морква і цибуля нарізати кубиками. Додати овочі до рису і варити ще 20 хвилин. Покласти в каструлю печінку і варити до готовності. Посолити і поперчити. Подавати в порційних чашках з рубаною зеленню. Тушкована печінка з білими грибами. печінка куряча — 500 грам; гриби білі свіжі — 500 грам; борошно — 2 столові ложки; сметана — 4 столові ложки; вершкове масло — 3 столові ложки; спеції, сіль за смаком. Печінка обмити і обсушити. Нарізані гриби обсмажити в маслі до напівготовності. Печінку обсипати борошном і обсмажити окремо. Змішати її з грибами і сметаною. Додати спеції, сіль. Гасити до повної готовності. Варіанти оладок з печінки. печінка куряча — 500 грам; манна крупа — 3 столові ложки; картопля — одна штука; ріпчаста цибуля — одна штука; сіль за смаком; масло для смаження. Печінку промити, обсушити. Картоплю і цибулю очистити. Все перекрутити. Всипати манну крупу і залишити все на півгодини. Сформувати оладки і швидко обсмажити в гарячому маслі. печінка куряча — 200 грам; сир — 200 грам; яйце — одна штука; манна крупа — 4 столових ложки; борошно — 4 столових ложки; сухарі для панірування; масло для смаження; спеції, сіль за смаком.

Печінку вимити. Подрібнити її з додаванням сиру. З`єднати з яйцем, манкою, спецій, посолити і залишити на півгодини Додати борошна, перемішати. Умочуючи руки в холодну воду, зробити котлетки. Запанірувати, обсмажувати в олії до готовності. печінку курки — 600 грам; червона цибуля — одна штука; морква — одна штука; капуста — 200 грам; часник — 3 зубці; 1 столова ложка сметани; борошно — 3 столові ложки; масло для смаження; спеції, сіль за смаком. Печінку очистити, промити і обсушити. Подрібнити її разом з цибулею, морквою, капустою та часником. Влити сметану і всипати борошно. Додати солі і перець. Обсмажити в розігрітій олії до готовності. Наостанок хочеться ще раз підкреслити важливість включення в раціон страв з курячої печінки, але сказано вже багато, тому дивимося ще один відео-рецепт. Печень куриная. Очень популярна в кулинарии печень куриная. Рецепты приготовления разнообразны, например, куриная печень в сливках, куриная печень с яблоками, куриная печень в кляре, рецепт с фото подробно описывает приготовление куриной печени, даже если это просто печень куриная жареная. Рецепт печень куриная жареная с луком в сметане — один из самых популярных вариантов и отличный ответ на вопрос как приготовить куриную печень быстро и вкусно. Подробней про куриную печень. Быстро, дешево, полезно, вкусно. Это всё про блюда из куриной печени. Проще всего приготовить куриную печень с луком. Вот попробуйте! Хороший ужин за 20 минут? Вполне осуществимо. Выручит рецепт приготовления куриной печени в сметане. А на гарнир — что душа пожелает. Рецепт приготовления нежной, мягенькой куриной печени в сметанном соусе-подливке.

Это блюдо готовится максимально просто и быстро, отлично подойдёт как для обеда, так и для ужина. Из печени готовят множество разных блюд. Я же предлагаю вам печеночные биточки, которые готовятся очень быстро и легко. Биточки из куриной печени — очень вкусное и сытное блюдо.

Нежнейшая и очень вкусная печень в сметанном соусе быстро и просто готовится и сочетается со многими гарнирами. Печень по этому рецепту тушится с овощами и сметаной и получается очень мягкой и аппетитной!

Жаркое из куриной печени с овощами — это полноценный обед для вашей семьи. Для рецепта используется куриная печень, картофель, лук и морковка. Сытное и вкусное жаркое каждому понравится. Куриная печень, молоко, зелёный лук, соль, перец, растительное масло и менее получаса времени — всё, что нужно для приготовления этого ароматного блюда. Печень пропитывается молоком при тушении и получается нежной, с очень приятным вкусом, без горечи.

Мягкая и сочная куриная печень, приготовленная в лёгком кляре-маринаде с мёдом и соевым соусом, — отличное блюдо для ужина, которое будет сочетаться с любым гарниром, например со спагетти. Хочу предложить вам рецепт одного из моих любимых блюд из куриной печени, которая тушится с шампиньонами, луком и майонезом. Очень важно взять равные пропорции печёнки, лука и грибов, чтобы получить «тот самый» вкус. Блюдо готовится максимально просто и быстро, а получается нереально вкусным! Очень вкусное и полезное блюдо из куриной печени — печеночный паштет. Готовится очень легко и быстро. Вкусный домашний паштет из куриной печени, лука, моркови и сливочного масла — в магазине такого точно не купите! Из минимального количества ингредиентов получается нежный и мягкий паштет для бутербродов. Пожарить куриную печень с луком и томатной пастой сможет даже начинающий кулинар, это совсем несложно. Блюдо получается сочное, нежное, с приятной томатной кислинкой. Будет отличный ужин, только приготовьте любимый гарнир.

Гречка с куриной печенью — простое блюдо для семейного ужина. В этом рецепте гречка и печенка готовятся вместе, с добавлением овощей, благодаря чему блюдо получается особенно вкусным и сочным. Приготовьте куриную печень в сметанном кляре с добавлением чеснока. Кляр сохраняет все соки внутри — печёнка получается очень нежной, сочной и ароматной.

Рецепт котлет из печени куриной идеален для семейного стола. Котлеты из куриной печени — блюдо простое, но вкусное, сытное, экономное – все эти качества так ценят хозяйки! Нежные и мягкие биточки из вареного картофеля и куриной печени придутся по вкусу и взрослым, и малышам. Подайте к ним сметану или томатный соус — и они станут еще вкуснее! Приготовить яркое, оригинальное блюдо из простых продуктов реально и очень даже просто. Запеканка из куриной печени с морковью и яйцами тому доказательство. Этот рецепт запеканки позволит вам по-новому взглянуть на такой продукт, как куриная печень.

В сочетании с морковью и яйцами нежный вкус печени станет еще богаче. Дроб — это довольно простая в приготовлении закуска из куриной печени. Такое блюдо будет красиво смотреться на праздничном столе и может стать прекрасным дополнением к обеду или ужину. Это рецепт из раздела «вкусно, просто, сытно». Простой и интересный вариант приготовления куриной печени. Печень, обваленную в крахмале, быстро обжариваем, чтобы сохранить все соки внутри, затем соединяем с обжаренным луком и тушим всё в кисло-сладком соевом соусе с чесноком. Лук придаёт печени приятную сладость, а благодаря соусу печень получается сочной, мягкой, с приятным сбалансированным вкусом. Очень вкусно и аппетитно! Нежная печень, это так вкусно. А главное быстро. Куриная печень с луком ваша палочка-выручалочка в будний день. А еще хорошее украшение праздничного стола. Жареная куриная печень с луком и солёными огурцами — блюдо достаточно оригинальное, и в то же время простое. Печень получается нежной, а кислинка солёных огурцов придаёт ей пикантности. Готовится блюдо быстро, к нему подойдет любой гарнир. Шикарный рецепт для приготовления идеальной куриной печени! На готовку вы потратите минут 15, а в результате вас ждёт нежнейшая, сочная печень в оригинальном сливочном соусе с нотками чеснока, зелени и лопающимися зёрнышками горчицы. Котлеты из куриной печени получаются нежными и с ярким выраженным вкусом благодаря рубленым кусочкам печени. Мясное блюдо с сюрпризом – внутри каждой котлетки ароматная и сочная зелень. Печёночные котлеты, приготовленные по этому рецепту, можно подать с любым гарниром или просто взять в качестве перекуса с хлебом. Такой заливной пирог не оставит никого равнодушным! Нежнейшее тесто и аппетитная, очень вкусная начинка из куриной печени и яиц! Шикарный рецепт пирога, который готовится проще простого! Повторите и порадуйте себя!

Тушёная куриная печень в томатно-сметанном соусе готовится очень быстро. Печень получается сочной и нежной, а майоран делает её более ароматной. Это сытное и вкусное блюдо можно назвать универсальным — с ним хорошо сочетается большинство гарниров. Печень, приготовленная по этому рецепту, нравится даже тем, кто в принципе не употребляет в пищу данный продукт. Тушеная куриная печень получается настолько нежной и сочной, что буквально тает во рту, а яблочная кислинка раскрывает вкус печени совершенно по-новому! Попробуйте! Печёночный торт пользуется огромной популярностью. Он вкусный и несложный в приготовлении. Этот рецепт печёночного торта — один из самых простых: печёночные коржи смазываются майонезом и прослаиваются обжаренным луком.

Куриная печень с овощами, тушенная в сырно-сливочном соусе, — отличный вариант быстрого и вкусного ужина для всей семьи. Сливочный соус сделает куриную печень более нежной и сочной. Гречка – одна из моих любимых круп. Все знают, что блюда из неё полезны как взрослым, так и детям. Как вкусно приготовить крупу, известно уже давно. А сегодня я хочу предложить рецепт вкусной запеканки, основным ингредиентом которой будет выступать гречневая каша. Вкусно, просто и небанально. Запеканка может быть вариантом сытного и полезного обеда для всей семьи. Для любителей печени отличная закуска — фаршированные печёночные блины-трубочки. Начинка очень вкусная — плавленый сыр, морковь по-корейски, варёные яйца и свежий укроп, смешанные с майонезом. Под таким необычным названием как «Сусамыр» скрывается очень вкусное блюдо киргизской кухни! Другими словами, это куриная печень (или печень других птиц), запечённая со сметаной и сыром в духовке! Картофельные зразы с куриной печенью – вкусное и сытное домашнее блюдо, которое понравится любителям печени. Прячем сочную печёночную начинку в мягкое картофельное тесто и обжариваем на сковороде. Готовится блюдо достаточно легко и просто, а если у вас с ужина осталось немного картофельного пюре, то и достаточно быстро. Замечательный салат, который подойдет к любому празднику. Я делала салат «Ромашки» к 8 Марта, но он отлично подойдет и в салаты на Новый год 2021 — ведь новогодние блюда, а особенно салаты к новогоднему столу украшают от всей души. Вкусное, бюджетное и очень простое в приготовлении блюдо — тушёная капуста с куриной печенью. Отличное решение для сытного обеда! Простое и вкусное блюдо — жареная куриная печень в азиатском стиле. Блюдо стир-фрай будет готово всего за 15 минут! Все получается сочным и ярким, сохраняется максимальное количество полезного в продуктах — классно! Готовьте на здоровье! Простой и быстрый способ приготовить куриную печень — потушить её в соусе из свежих помидоров. Приготовленная таким образом печень получается сочной, нежной и очень вкусной. Чтобы куриная печень сохранила свою форму, запеките её в духовом шкафу. Так субпродукты получаются очень сочными и нежными, сохраняя при этом гораздо больше полезных свойств. Кроме того, вам не придётся отмывать плиту от масла, как при жарке печени.

Рецепт простого, но в то же время необычного супа с куриной печенью и омлетом. Омлет готовится из яиц с майонезом. Кусочки куриной печенки варятся вместе с картофелем и овощной зажаркой. Такой суп станет палочкой-выручалочкой, кода хочется разнообразить меню первых блюд и вкусно накормить семью за обеденным столом. Из куриной печени можно приготовить много вкусных и оригинальных блюд, например жаркое из куриной печени, с яблоками и болгарским перцем.

Почти классическое сочетание куриной печени и лука дополняет яркий и нежный ансамбль сладковатой тыквы и сливок. На приготовление куриной печени, тушенной с тыквой и сливками, уйдёт не так много времени, что позволит довольно часто повторять рецепт, пока длится осенний сезон. Кстати, чем тыква слаще, тем вкуснее получится сливочный соус. И для повседневного, и для праздничного меню подходят блюда из куриной печени. Рецепты с фото подробно рассказывают, как правильно приготовить куриную печень, например, как варить куриную печень, как жарить куриную печень или как потушить куриную печень. Что можно приготовить из куриной печени? Наиболее ароматна жареная куриная печень. Рецепты жареная с луком печень, жареная куриная печень с картошкой и куриная печень с грибами отлично подойдут для семейного обеда.

При этом самый простой ответ на вопрос, как вкусно пожарить куриную печень, как вкусно приготовить куриную печень на сковороде — куриная печень с луком. Перед тем, как пожарить куриную печень на сковороде, обваляйте ее в муке, чтобы при жарке образовалась румяная корочка. Тушеная куриная печень — рецепты более нежные и диетические. Особенно, если это куриная печень со сливками или куриная печень тушеная в сметане. Перед тем, как приготовить куриную печень в сметане, ее можно обжарить, тогда куриная печень в сметанном соусе будет иметь насыщенный вкус. Рецепт куриной печени со сметаной простой и сытный. Чтобы получилась особенно вкусная и нежная куриная печень в сметане, рецепты с фото подробно описывают все этапы приготовления. Куриная печень со сметаной готовится в обычно в кастрюле или на сковороде. Иногда тушится такая куриная печень в духовке. А проще всего готовится куриная печень в сметане в мультиварке. Рецепт куриной печени в мультиварке рекомендует перед тем, как приготовить куриную печень в мультиварке, нарезать ее и, как при других способах готовки, обвалять в муке. На нашем сайте вы найдете разнообразные рецепты блюд из куриной печени, узнаете, как готовить куриную печень и как приготовить куриную печень на сковороде, найдете рецепт печень куриная в сметане, рецепт куриная печень с подливкой, рецепты с фото тушеная печень куриная, рецепты с фото пряная куриная печень в мультиварке, рецепты с фото куриная печень в мультиварке со сметаной и луком и множество других вариантов приготовления куриной печени. Рецепт: Як приготувати курячу печінку? Інгредієнти для страви: Як приготувати курячу печінку? Куряча печінка – це ніжний продукт, для повного приготування їй достатньо 15-20 хвилин. Це стосується всіх видів теплової обробки. Перед приготуванням субпродукт потрібно очистити від жилок, судин. Плівку знімати не обов’язково, це подекуди потрібно для твердішої свинячої та яловичої печінки. Також я б не рекомендував замочувати печінку у воді з додаванням соди. У багатьох рецептах це радять робити для розм’якшення. Але якісний продукт після теплової обробки стає м’яким і без соди. Хочете отримати м’якшу печінку? Тоді сода вам не потрібна. Загорніть субпродукт у плівку та відбийте молоточком. Так і консистенція буде ніжнішою, і присмаку соди не залишиться. Якщо ви хочете, щоб печінка мала м’якший смак, вимочуйте субпродукт півгодини перед приготуванням. Для печінки старих курей це необхідно, щоб страва не була твердою та не гірчила. Щоб печінка не втратила сік на сковорідці, потрібне панірування з пшеничного борошна, дрібних сухарів. Правильний вибір курячої печінки – запорука приготування гарної страви без зайвих зусиль. Неякісні субпродукти не вийде приготувати смачно (а головне — корисно) навіть зі спеціями, сметаною тощо. Купуйте тільки охолоджену, а не заморожену печінку. Вона повинна мати рівномірний коричневий колір, із бордовим відтінком. Не допускаються плями зеленого, синього, іншого кольору. Зелений колір свідчить про те, що при обробленні курки був пошкоджений жовчний міхур, і жовч вилилася на печінку. Вона обов’язково буде гірчити. Якщо субпродукти мають світлий відтінок, значить їх заморожували, а потім розморожували. Також у виборі вам допоможе ніс. Понюхайте печінку.

Якщо вона якісна, то буде пахнути приємно, з ледь солодкуватим відтінком. Будь-які сторонні, різкі, неприємні запахи свідчать про псування. Якщо все ж таки довелося купити заморожену печінку, звертайте увагу на її колір і на те, щоб кожен шматочок був рівномірно вкритий льодом. Розморожувати субпродукти потрібно в холодильнику, поступово.

У холодній воді процес піде швидше, але печінка зблідне і смак буде менш насиченим. Із цього продукту можна приготувати цілий набір страв: паштет, суп, салат, печеню. У цьому рецепті описано приготування простої смаженої печінки з цибулею. Інші варіанти ми також намагатимемося розглянути детальніше.

Для паштету печінку смажать до готовності з цибулею та морквою, а потім подрібнюють у блендері з вершковим маслом чи олією до консистенції пюре. Щоб приготувати тушковану печінку, спочатку обсмажте її разом з овочами (можна додати шампіньйони) до зарум’янювання, потім додайте сметану (томатний, вершковий соус) та тушкуйте 20 хвилин. Спробуйте додати також різні спеції: червоний та чорний перець, майоран, гвоздику. Для супу печінку відварюють окремо (20 хвилин після закипання), а потім поєднують з іншими інгредієнтами та проварюють ще 5-10 хвилин. Для салатів використовується смажена чи варена печінка. Її нарізають невеликими шматочками, а потім змішують з овочами, зеленню, соусами. Такі салати можна подавати холодними і гарячими. Смажену печінку подають із картоплею, круп’яними гарнірами, вареними макаронами, свіжими овочами, консервацією. Багато господинь не любить смажити печінку, оскільки нерідко вона виходить пересушеною. Але якщо ви будете ретельно дотримуватися наведених тут порад, у вас все вийде чудово. Кроки приготування рецепту з фото. Обкачайте шматочки печінки в борошні. Паніровка повинна вкривати субпродукт тонким шаром, але рівномірно. Надлишки краще обтрусіть. В олії вони все одно відваляться, будуть пригоряти та неприємно пахнути. Викладіть печінку в розігріту олію. Викладайте декілька шматочків, щоб температура сковорідки не падала різко. Обсмажуйте з одного боку 4 хвилини, при середньому нагріванні. Обов’язково розігрівайте олію заздалегідь. Тоді борошно буде швидко обсмажуватися та вкривати печінку апетитною скоринкою. Наприкінці приготування всипте сіль та перемішайте. Якщо сковорідка товста, то страва буде продовжувати готуватися ще декілька хвилин після вимкнення вогню. Бажано одразу перекласти вміст сковорідки в інший посуд.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

самостійна робота паралельність прямих і площин у просторі

правила безпеки під час проведення дослідів з природознавства у початкових класах

географія 7 клас практикум кобернік гдз